Diensten van Emerald Business Improvement

Onze diensten die wij u aanbieden zijn:

Verspilling

    

Beter met minder

Bedrijfsprocessen herbergen veel verbetermogelijkheden. In dit verandertraject worden een of meer bedrijfsprocessen met een “Lean blik” onderzocht. Het resultaat is dat verspilling uit de processen wordt gehaald waardoor er middelen overblijven, terwijl het proces meer waarde voor klanten levert. De overgebleven middelen kunt u inzetten om nieuwe producten en diensten aan te bieden die nieuwe waarde leveren voor uw klanten. Uw processen gaan beter presteren terwijl ze minder middelen gebruiken!

     
 klantwaarde  

Meer tevreden klanten

Welke waarde moet u leveren aan uw klanten om echt het verschil ten opzichte van uw concurrenten te maken? In dit veranderprogramma wordt onderzocht wat klanten echt van uw organisatie verwachten en wat verbeterpunten zijn. Wij voeren instrumenten in die de organisatie blijven voeden met de mening van uw klanten. Deze mening geeft input tot blijvende verbetering. Het resultaat is meer tevreden klanten en meer omzet.

     
 Strategie invoering  

De juiste dingen doen

Dit veranderprogramma zorgt voor de invoering van een praktische methode waardoor strategische plannen vertaald worden naar alle lagen van de organisatie. Door deze aanpak werken alle lagen mee aan het bereiken van de strategische doelen. Dit programma heeft dan ook gevolgen voor alle lagen in de organisatie. Met de op een doel gerichte aandacht zal uw organisatie echt de juiste dingen gaan doen.

     
 Daily Lean Management  

 Dagelijks verbeteren

Deze dienst zorgt ervoor dat er praktische Lean Management hulpmiddelen op de werkvloer worden ingevoerd. Hierdoor komt het "continue verbeter vliegwiel" op gang waardoor iedereen in de organisatie verbeteren als onderdeel van zijn dagelijks werk ziet. Laat u verrassen door het verbeterpotentieel dat uw organisatie in zich heeft. Deze dienst is erg praktisch en resultaatgericht!

     
 Perfectie  

Op jacht naar perfectie

Uw visie is om over een langere termijn te werken aan een organisatie die leidend wil zijn of blijven in uw branche. Hiervoor wordt de Lean methode op alle niveaus en voor alle processen  ingevoerd. De processen zijn geoptimaliseerd en de medewerkers werken aan continue verbetering van de bedrijfsprocessen met als doel uw strategische bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het einddoel is niet om beter te worden dan uw concurrenten maar om perfectie te bereiken.

     

 Er is veel meer te vertellen over onze diensten. Wilt u meer weten over onze diensten of over onze unieke commerciële model achter deze diensten, bel ons dan voor aan afspraak op 06-54238480 of mail naar info@emerald-bi.nl