Lean IT training kalender

Emerald Business Improvement organiseert samen met de Suerte Academy ook in 2015 weer trainingen op het gebied van Lean IT.


Nieuw!!! Lean Game

Wil je ervaren hoe Lean in de praktijk werkt, vraag dan de CarWorks game aan voor je team. In één dag tijd nemen we je mee naar de belangrijkste Lean tools en heb je de mogelijkheid ze gelijk toe te passen. Mail naar info@emerald-bi.nl

 

Lean IT Foundation met examen en herkend certificaat

Na deze training heb je een basis op deel te nemen aan Lean verbeteringstrajecten binnen IT service organisaties. De training richt zich op de uitleg van en oefenen met de basis Lean principes.
De trainingen zijn gepland op

  • 26 t/m 28 januari
  • 28 t/m 30 april
  • 5 t/m 7 oktober

 Wil je je inschrijven mail dan naar info@emerald-bi.nl 

 

Lean IT Kaizen Lead

Na deze 3 daagse training heb je een diep inzicht in de Kaizen methode en ben je in staat om Kaizen events voor te bereiden en te leiden binnen een IT Service organisatie.
De trainingen worden vanaf eind september aangeboden.

Neem contact met ons op voor detail. Wil je je inschrijven mail dan naar info@emerald-bi.nl

 

Lean IT Lean Leadership

Na deze 3 daagse training heb je een inzicht in de wijze waarop de Lean Management methode binnen organisaties ingevoerd kan worden en hoe Lean leiderschap binnen een IT Service organisaties ontwikkeld kan worden.
De trainingen worden vanaf eind september aangeboden.

Neem contact met ons op voor detail. Wil je je inschrijven mail dan naar info@emerald-bi.nl

 

Momenteel werken wij aan de eendaagse trainingen Kaizen Master en Value Stream Manager als verdieping op de Practitionar training. Interesse? Mail naar info@emerald-bi.nl